Beschermd momument
Groepen
Kindvriendelijk
Restaurant
Rolstoelgebruiker
Vooruit buitenterras

Vooruit buitenterras

Nothing for everyone, something for everybody: Vooruit is er voor iedereen en reikt dan ook graag de hand naar wie misschien minder snel de weg naar de Vooruit vindt. Vooruit werkt daarom samen met o.a. lokale dienstencentra en buurtwerkers, voorziet repetitieruimte voor OKAN-klassen en koppelt haar werking waar mogelijk aan de stad en haar diverse bevolking. 

Vooruit werkt met een brede waaier van internationale artiesten. Zij werken vaak samen met lokale deelnemers, die zelf op de scène staan en mee de voorstelling creëren. Bij deze trajecten probeert publiekswerking een zo groot mogelijke diversiteit van mensen en lichamen uit de stad en daarbuiten te betrekken. We werken hierbij met open oproepen.

Eén keer per maand kan je op zondag het Vooruit-gebouw ontdekken tijdens een rondleiding mét ervaren gids. De rondleidingen zijn (nog) niet toegankelijk voor personen met een rolstoel.

Vermeld bij je reservatie of je een beperking hebt, of als je een gewone of elektrische rolstoel gebruikt. Geef ook aan of je in je rolstoel wil zitten tijdens de voorstelling. Voor de start en na afloop van een voorstelling begeleidt een Vooruit-medewerker jou naar je plaats. 

Tentoonstellingen