S.M.A.K.

De OKV-Club organiseert op zaterdag 21 oktober vanaf 13.15 uur geleide bezoeken aan de tentoonstelling Jan van Imschoot. The End Is Never Near in het S.M.A.K. (Jan Hoetplein 1, Gent). Assistent-curator Liesje Vandenbroeck verzorgt een rondleiding.

Duur van een rondleiding: anderhalf uur.

Prijs per persoon met een Museumpass/ICOM-kaart: € 8,50.

Prijs per persoon zonder Museumpass of ICOM-kaart:

 • € 14,50 voor Gentenaars
 • € 17,50 met een recente lerarenkaart
 • € 20,50 met een gewoon ticket.

Stort het juiste bedrag op rekeningnummer BE67 4480 0073 6187 met vermelding ‘Jan van Imschoot’, het aantal deelnemers en de gekozen formule (Museumpass, ICOM, Gentenaar, lerarenkaart of gewoon ticket).

voorwaarden

 1. Het bezoek duurt ongeveer anderhalf uur.
 2. Het aanbod is geldig voor abonnees van OKV.​
 3. ​​De betaling dient voor 6 oktober op de rekening van OKV te staan. Als bewijs van inschrijving geldt de overschrijving. Bij annulatie of bij beperking van het aantal inschrijvingen wordt het inschrijvingsgeld teruggestort tot 6 oktober. Daarna is de betaling definitief.  
 4. Afwezigheid geeft geen recht op terugbetaling.
 5. Ten laatste een week voor het bezoek ontvangt u een mail of brief met informatie. Inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld op rekening IBAN BE67 4480 0073 6187, met vermelding van het aantal deelnemers en zolang het maximaal aantal deelnemers niet is bereikt. Gelieve bij de overschrijving te vermelden onder welke naam de inschrijving gebeurd is.
Aantal personen
Bouts

Museum M

De OKV-club organiseert op zaterdag 4 november vanaf 13.00 uur een geleid bezoek aan de tentoonstelling Dieric Bouts. Beeldenmaker in Museum M (Leopold Vanderkelenstraat 28, Leuven).

Duur van de rondleiding: anderhalf uur.

Prijs per persoon met een Museumpas: € 9,00.
Prijs per persoon zonder Museumpas: € 19,00.

Stort het juiste bedrag op rekeningnummer BE67 4480 0073 6187 met vermelding ‘Bouts’, het aantal deelnemers en het aantal Museumpassen. Inschrijven kan tot 27 oktober.

voorwaarden

 1. Het aanbod is geldig voor abonnees van OKV.​
 2. Het aantal deelnemers is beperkt tot 40.
 3. ​​De betaling dient voor 27 oktober op de rekening van OKV te staan. Als bewijs van inschrijving geldt de overschrijving. Bij annulatie of bij beperking van het aantal inschrijvingen wordt het inschrijvingsgeld teruggestort tot 27 oktober. Daarna is de betaling definitief.  
 4. Bij annulatie tot twee weken voor de vertrekdatum 100% terugbetaling, nadien 50%. 
 5. OKV behoudt zich het recht om wijzigingen door te voeren aan het programma in functie van het aantal deelnemers en de situatie ter plekke.
 6. Ten laatste 2 weken voor het bezoek ontvangt u een mail of brief met informatie. 
Aantal personen