Karlo Kacharava

Europalia Georgië - Karlo Kacharava

In het kader van Europalia nodigt S.M.A.K. 'Public art Platform - Tbilisi' uit in Zaal 1 om gedurende enkele weken een radioprogramma te ontwikkelen. 

De leden Ani Chorgolashvili (kunsthistoricus en criticus), Lali Pertenava (kunstonderzoeker en curator) en Bara Gallova (medeoprichter van Community Radio Tbilisi) zetten zich actief in voor kunst en sociale projecten in en buiten Georgië en Gent door een reeks ontmoetingen en dialogen met kunstenaars, filosofen, filmmakers en burgers te produceren. 

Het museum komt tegemoet aan de vraag naar 'ruimte' in de brede zin van het woord, door Public art Platform uit te nodigen om er enkele weken in te trekken. De programmering is aan de organisatie, de gast beslist. 

Public art Platform werd in 2011 opgericht door vrouwelijke kunstenaars en onderzoekers, als een plek voor kunstenaars, onderzoekers, studenten, professionals of amateurs en burgers, die graag delen, reageren en participeren, die de waarde kennen van openbare ruimte, cultureel en natuurlijk erfgoed; gericht op kunst, sociale en mensenrechten.