Allen Jones, Neither Forget your Legs, 1965

Allen Jones, Neither Forget your Legs, 1965.

No More Boring Art! The Other Side

Extra muros tentoonstelling van S.M.A.K. in PXL-MAD School of Arts te Hasselt. 

De tentoonstelling brengt verschillende posities uit de hedendaagse kunst op een doordachte maar even joviale en toegankelijke manier met elkaar in dialoog. 

No More Boring Art! The Other Side is een vervolg op No More Boring Art!, de spraakmakende extra muros tentoonstelling van S.M.A.K. in PXL-MAD School of Arts te Hasselt, die in maart 2020 om welbekende redenen vroegtijdig de deuren moest sluiten. Zo kwamen ook de geplande evenementen, zoals een presentatie van de bijhorende publicatie, plots in het water te vallen. 

Met deze vervolgtentoonstelling maken curatoren Koen van den Broek (beeldend kunstenaar en docent PXL-MAD) en Iris Paschalidis (hoofd collectie S.M.A.K.) een nieuwe doorstart met een uitgekiende selectie van topstukken van wereldvermaarde kunstenaars uit de vaste collectie van het Gentse museum. 

Met werken van onder andere Valerio Adami, Evelyne Axell, Michaël Borremans, René Daniëls, René Heyvaert, Allen Jones, Johannes Kahrs , Jannis Kounellis, Konrad Lueg, Malcom Morley, Oscar Murillo, Blinky Palermo, Nedko Solakov, Guy Vandenbranden, Patrick Vanden Eynde, Jacques Villeglé en Joseph Willaert.

Tentoonstellingen in hetzelfde museum