Groepen
Kindvriendelijk
Museumshop
Restaurant
Rolstoelgebruiker
Radhadesh

Radhadesh is een Hare Krishna-tempel, gelegen in de serene heuvels van de Ardennen. Arati is één van de oude ceremonies. Het wordt als zeer gunstig beschouwd voor de persoon die het uitvoert en voor iedereen die de ceremonie bijwoont. 

Radhadesh - Kasteel van Petite Somme

Te midden van de Belgische Ardennen ligt het 12e eeuwse kasteel 'Chateau de Petite Somme'. Radhadesh is een zeldzame combinatie van Europees middeleeuws decor en oude oosterse tradities / culturen. Daarom belooft het zijn bezoekers een unieke spitituele ervaring te bieden.

Het kasteel heeft een lange geschiedenis en biedt nu onderdak aan Radhadesh Ardennen: een spirituele leefgemeenschap. De nieuwe bewoners hebben het kasteel grondig gerestaureerd en omgetoverd tot een ware spirituele oase waar u de kleurrijke cultuur van de Indiase tradities kunt verkennen. 

“Een oase van rust en sereniteit, gelegen in het midden van een weelderig bos in België, ver weg van de drukte van het dagelijkse stadsleven”.

Naast het kasteel is er ook het enige pure vegetarische en veganistische restaurant in de omgeving. 

Het Museum voor Heilige Kunst biedt een blik in de ramen van de oosterse kunst. In de boetiek vindt u veel kleding, keukengerei, speelgoed en nog veel meer.

Wilt u een paar dagen blijven kijken over het mooie bos van Radhadesh, de koeien zien grazen en wat rust hebben van de commotie van het stadsleven? Dan is het Retrait Centre de plek voor u.

Tot slot, maar zeker niet in de laatste plaats, is Radhadesh gastheer van de prachtige ambachtelijke bakkerij van de lokale bewoners.