Beste bezoeker,

Zoals je ziet, hebben we okv.be grondig vernieuwd. De vormgeving is veranderd, er zijn nieuwe rubrieken, en alles heeft een nieuwe plaats gekregen. Dat is even wennen, maar geloof ons, er zijn heel wat voordelen aan verbonden. 

Dit is de testfase. Samen met jullie leren we de nieuwe website kennen en halen we er de fouten en kinderziektes uit. Zodra dat achter de rug is, lanceren we okv.be officieel en krijgt elke abonnee persoonlijk een mail met de nodige instructies om in te loggen. 

Voorlopig hoef je je niet in te loggen om het archief te lezen. Alles jaargangen zijn tijdelijk gratis te doorzoeken. Geniet er dus van zolang het kan, snuister door meer dan een halve eeuw okv, want binnenkort zullen de meest recente tijdschriften alleen beschikbaar zijn voor abonnees. Wie al een account had op de oude site: op de nieuwe okv.be beginnen we met een schone lei. Binnen enkele weken krijg je een uitnodiging in de mailbox om je account te activeren. 

Wie al iets wil aankopen in de webwinkel: dat kan! Bij het afrekenen zal je de vraag krijgen om je in te loggen. Zorg ervoor dat je een nieuw account aanmaakt. De oude accounts gelden niet meer.

Veel leesplezier.

OKV